За нас

СОТ РУСЕ ЕООД" е лицензирана за извършване на частна охранителна дейност на територията на област Русе. Дружеството притежава лиценз № 980, издаден на 11.12.2006 г. от Национална служба "ПОЛИЦИЯ".

"СОТ РУСЕ ЕООД" притежава индивидуална Лицензия № 120-02001 / 18.04.2002 г. за изграждане, поддържане и използване на обособена далекосъобщителна подвижна мрежа, както и Разрешение за ползване на индивидуално определен ресурс-радиочестотен спектър за осъществяване на електронни съобщения за собствени нужди № 00180 / 17.04.2008г. , издадени от КРС. Основана през март 1997г. "СОТ РУСЕ ЕООД" е първата частна фирма в гр.Русе, занимаваща се със сигнално охранителна дейност. Предлага на своите клиенти всички услуги, свързани с охрана и сигурност – централизирана охрана на обекти с технически средства чрез мониторинг–център и автопатрулна дейност; физическа охрана; охрана на обществени мероприятия. Фирмата извършва проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на всички технически системи за сигурност - алармени системи, видеоконтрол, пожароизвестяване.

През месец юни 2013 "СОТ РУСЕ EООД" с партньорството на "JR Security Sistems" изгражда първия ВИДЕО СОТ на територията на страната, който е единствен и до днес.Чрез използването на Видео Аларми и Видео Анализ, което е най-инновативния метод за мониторинг и отработване на алармените събития в мониторинг центъра постъпва пълен анализ на алармените събития още преди пристигането на автопатрул.
Услугата ВидеоСОТ е достъпна на територията на цялата страна, като реакцията извън Русенски регион е гарантирана от партньорството с Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ и системата ИРИС,доказала ефективноста си и инновационните разработки в  охранителния бранш и без всякакъв аналог в световен мащаб.

От месец май 2014 чрез комуникатори и алармени системи разработени нуждите на "СОТ РУСЕ ЕООД" клиентите могат да получават информация за състоянието на охраняваните обекти в реално време на мобилния си телефон или електронна поща напълно безплатно директно от алармения панел без възможност да бъдат манипулирани от оператор на охранителната фирма (наложена практика от некоректни фирми в бранша),като допълнителана гаранция всички данни се записват и в сървърите на производителя на комуникаторите.Избегнати допълнителни плащания към доставчици на интернет и мобилни оператори.
Новите алармени системи които предлагаме са  с малък размер за дискретен монтаж могат да се разширят до 62 зони и два охраняеми периметъра, предаването и снемането от охрана става чрез смартфон или дистанционно с уникален код.Липсата на клавиатура у входно време и липса на набиране на код ни дава предимство от 15 до 30 секунди за по раннна реакция при нарушаване на охраняем обект.
Чрез замяната на стандартните радиопредаватели със съвременни комуникатори свързани чрез три мобилни оператора едновременно е избегнат риска от заглушаване и манипуливане на сигналите от охраняваните обекти.Всеки опит за прекъване на комуникация между охраняван обект и мониторинг центъра се регистрира до 15 секунди с последваща реакция от въоръжен автопатрул.Вие лично мпже да включвате и изключвате алармената си система чрез смартфона си без служителите ви да имат достъп до нея.При кражба, загуба или покупка на нов телефон стария ще бъде изтрит от системата незабавно от дежурният ни оператор.

СОТ РУСЕ осъществява дейността си в партньорство с водещи в областта на сигурността фирми като ТЕЛЕПОЛ, БСМ,ТЕЛЕТЕК, УНИПОСТ,М2М  SERVICES,JR SECURITY SISTEMS,TEXECOM,TEHNOALARM,VIGILANT,VIVACOM,TELENOR,TELEKOM AUSTRIA и др.


Последни новини

АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ

Свържете се с нас и получете цялостно предложение за сигу... Прочети повече

2021-04-02

Превенция

Психологическият ефект от наличието на надзор служи като ... Прочети повече

2021-01-12